Friday, December 31, 2010

SecReT tentang BOYzzzz

sowie la kpd pembace setia..dh lme xupdate..lately ni bz skit ngn mcm2 hal la n xd topik nk sharing ngn korg..:)
kali ni aku bg topik yg ntah best ke x kan..aku just nk sharing ngn korg jew..so,LETS GO TO D TOPIC!!
OWKEY..rmi gurl xtau sepenuhnyer ttg boy kan2??meh cni bce bnde ni..ape yg perlu korg tau psl boy ni..

  • Lelaki juga boleh menjadi seseorang yang begitu sensitif dan mengambil berat (prihatin)
  • Jika seseorang lelaki meminati wanita, wanita itu tidak semestinya cantik. Cukup dengan budi bahasa dan kesopanan yang tinggi. Malah lelaki boleh menyukai wanita yang mempunyai banyak persamaan dengannya samada dari segi pemikiran atau minat. Oleh itu, banyak yang boleh dibualkan atau dikongsi bersama.
  • Kebanyakan masa, lelaki sebenarnya tidak mengetahui perasaan sebenar yang dirasakan oleh seorang wanita.
  • Lelaki boleh menerima penolakan dengan baik.
  • Lelaki cuba menonjolkan sikap kelakiannya untuk menambat hati wanita.
  • Lelaki memang dilahirkan dengan perasaan yang kuat terhadap wanita. Sebab itu mereka suka melihat wanita, menjeling wanita dan menonton Baywatch! Atau mencuci mata di tepi pantai atau swimming pool.
  • Kebanyakan lelaki resah bila berhadapan dengan situasi ingin mengajak wanita keluar untuk kali pertama!
  • Lelaki cuba meniru gaya selebriti atau berlagak macho hanya kerana ingin memikat hati wanita.
  • Bila lelaki cakap..”Emm..tengoklah dulu”..itu seringkali bermaksud dia berkata tidak atau kurang setuju.
  • Bila lelaki cakap direct to the point dalam sesuatu hal, dia sebenarnya ingin bersikap jujur dan berterus-terang dan mengharapkan wanita memahami maksudnya.
  • Kebanyakan lelaki yang nampak ‘desperate’, datang dari sekolah all boys!
  • Adalah biasa lelaki cemburu terutamanya apabila perempuan asyik menyebut nama lelaki lain.
  • Lelaki tidak boleh belajar kesemuanya pasal perempuan dari library atau buku semata-mata. Oleh itu mereka selalu keliru dengan sikap perempuan dan tidak faham kenapa perempuan bersikap begitu begini. Kadang-kadang lelaki perlu mengetahui lebih mendalam tentang bagaimana berhadapan dengan perempuan supaya hubungan dapat berjalan dgn lebih baik.
  • Betapa hebatnya lelaki itu bersikap romeo dan ‘flirting’ dengan ramai wanita, dia tetap hanya ada seorang teman wanita yg istimewa, yang lain hanya kawan..:)
  • Bila lelaki tertengok dada wanita dan wanita itu menyedari…maafkan saja. Kebanyakan lelaki tidak sengaja….Mereka merasakan kejadian wanita itu begitu indah!
  • Bila sesuatu hubungan putus di tengah jalan, lelaki juga rasa bersedih. Cuma dia tak menunjukkannya kesedihannya di depan orang.
  • Bila seorang perempuan meminati seorang lelaki, perempuan itu patut bagi hint! Mana tau lelaki itu juga menaruh minat. Senang usahanya nanti. :d
  • Adalah memalukan bagi lelaki jika tak berupaya menolong wanita.
  • Kebanyakan lelaki cukup lemah dengan air mata perempuan. Mereka lebih tewas sekiranya air mata itu mengalir dari perempuan yg dikasihi. Sebab itu dikatakan air mata senjata perempuan.
  • Lelaki bukanlah sempurna 100%, walau bagaimanapun rupanya atau pandangan luarannya. Jadi, perempuan janganlah mengharapkan semua yang hebat dari lelaki! Mereka juga normal dan mempunyai kelemahan!
dh bce??so ape lg..lu pkir la sndiri..:)

Saturday, December 18, 2010

i LURVE you

best sgt arini..dh lme sgt aku xjmpe die..aleh2,die msg ckp nk jmpe..mmg aku plik+heran..patotnyer aku kua ngn QISTI tp aku terpaksa batalkan sbb aku btol2 kne jmpe mamat sblh aku ni..aku mintak maaf sgt2 kt die..


pg2 aku dh bgn xcited nk jmpe die,aku pon drive la g umah die.dh lme aku xjejak kaki kt umah die.aku sekadara amik die jew..aku kesian kt die mzti la xlarat nk nek bus punyer (korg phm2 la lau lpas xcident cmne an)..aku tnyer nk g mne,die ckp nk g sunway jew..aku pon drive la kete aku uh ke sne..


smpi2 jew die nk breakfast plak..apelagi kiteorg pon serang la MCD..die blnja..
cam kt pic sblh ni..lawa plastik beg die..pg2 aku dh amek BIG MAC!!selera besar pg2 ni..bak kata org "pagi mkn cm raja,lunch mkn cam org bese n mlm mkn cam pengemis" (berfalsafah lak aku,hahhhaa~~jehan miskin yg ckp ek bkn aku)
die punyer reaksi punyer la terkejot+glak besar sbb aku order bnde uh..(xkesah la,aku pon dh lme xtgk die gelak)..



after uh,kiteorg p tgk wayang citer HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH!!sumpah klakar citer ni..yg lom tgk lg uh better korg p tgk..time aku tgk citer ni aku ase takot+suspen+klakar tahap seksa la..(sius klakar tau)
pling xtahan aku tgk watak yg lembut uh dlm movie zombie kg pisang  dlu  uh(cube korg flashback jap movie uh)..die still stay ngn tgn lenggok die uh..ahhaha..klakar abes..mmg xbusan la aku nk tgk lg..hahaha..wayang ni pon die blnja gak..alahai,aku xleh nk tahan die dr xblnja aku..(aku xgurau k,ni statement btol)..lpas tgk movie ni,kiteorg p men bowling plak..(xtvt wajib kiteorg)..tp sian aku tgk die asyik pnat jew..

b4 blek kiteorg g lpak kt kedai ATOK!!(korg tau an kedai ape??)..yg sblh ni la..die blnja aku snack plate plak..yg ni sius die wat suprise kt aku..aku g MCD bli prosperity burger utk bwk blek..then aku g la kt die kt kedai atok ni,tgk2 die dh order 2 set dh..awk ni sweet sgt..cmne la sy nk lupekan awk..skunk korg phm kan npe ssh sgt aku nk lupekan mamat sorg ni..(mgkin bg korg bese la uh an tp bg aku die sweet)..aku pon mkn la lg (mne la aku xgmok)lpas uh kiteorg tgk plak org men ice sketing uh..best uh gelak kan org jatoh..(kejam2)..then bru la kiteorg blek..hmmm..mmg aku epi sgt2 rini dpt spent time ngn die..rindu time kiteorg dating dlu..xpela..kwn pon aku xkesah,aslkan die xhilang dr aku..syg awk!!

Friday, December 17, 2010

i miss my NENEK


cube teka spe dak comel kt ats ni??ala,yg tgh2 tulah..tu la aku ..comel kan??..hahhaha
ni time aku umo 3 thn..asl aku tutup mata??sbb aku takot tgk flash kamera uh..(sakit mata kot)
yg blah kanan uh atok aku n yg blah kiri uh arwah nenek aku..aku rindu giler kt nenek aku uh..dh lbeyh kurang 6 thn kot die pergi tgglkan aku..last aku 'jmpe' die b4 aku masok segamat uh..lpas uh aku die dh x'dtg' jmpe aku lg..(korg paham kan,jmpe dlm mimpi)

aku rindu sume psl arwah..rindu masakan arwah,pling xleh lupe nasi lemak,ikan pari msk asam pedas n karipap..aku sll tlg arwah wat karipap..hahhaah..bese la time kecik2 ni nakal skit..aku ske kcu arwah kt dapur..leh katekan ari2 kot (mmg dr kecik aku tggl ngn arwah)..jln2 g pasar mlm..bwk aku g masjid..pling aku ske lau time puase..mzti die bwk aku g masjid uh lpas berbuke smpi la tgh mlm bru balik umah blek..sumeorg kt masjid uh knal aku sbb aku lah satu2 nyer bdak yg always ade dlm sume aktiviti kt masjid uh..(sume aku nk join)
hmmm..tu sume dh jd kenangan..aku rindu arwah marah2 ngn aku..

p/s: kpd yg maseh ade nenek/wan/atok @ ape2 yg korg pggl la aslkan die uh mak kpd mak n bapak korg (korg paham kan), jenguk la die sll n jaga la die sbaek mgkin..

Thursday, December 16, 2010

hepy bezday to my LEPAK friend..

HEPY BEZDAY TO U,
HEPY BEZDAY TO U,
HEPY BEZDAY TO ADENN!!
HEPY BEZDAY TO U..


arini tggl 17/12/2010 adlh bezday budak sblh ni..hahhahaha..lmbt giler doh bday ko!!pnat mnunggu..aku minz maaf sgt2 sbb lmbt wish ko..aku bajet nk wish tepat pkol 12 (poyo nk jd org pertama yg wish la ni),tp aku dh berdengkor dlu..hahaha..at least aku wish jgak la kan..(jalil uh wish ko x??)
pape pon aku doakan smuge ko d murahkan rezeki n tenang merepeat paper far ek..(jgn mara)
adiah??ko g minx kt jalil k..:)

Saturday, December 11, 2010

lePas Gian d KOTAK MERAH!!

red box......


mzti korg plik an..ape jadahnyer aku lpas gian dgn logo RED BOX ni??hahhaha..lau korg nk tau la kan..sjak start cuti sem ritu aku punyer la gian nk BER-KAROK..(skunk dh phm an ape kaitannyer)punyer lah lme aku tgu nk g karok,x lpas2 gak..smlm aku n zakirah g melepas gian aku uh kt RED BOX PAVILION..


mkn buah sbg pencuci mulut sblom balik n air lemon tea..
b4 aku g pavi uh aku singgah kt PC FAIR..nk survey speaker PINK..(nk kumpul harta wane pink aku)..zak plak nk survey headphone..satu je aku xske g sne..aku xske g bahagian wireless+broadband..rmi sgt nk mnjual bnde alah uh smppi xdpt nk jln..nseb xsungkur aku..dh lah aku pki wedges smlm..(gile ape ntah nk pki wedges tggi uh)
then kiteorg grak p PAVI,n tros mnuju ke KOTAK MERAH uh..hahaha..agk mahal skit sbb smlm kan weekend..kesah ape aku jnji lpas gian (ckp cm byk duit je aku ni)..melalak la ape lg kt situ..tp aku xdpt mkn steak..:(
zak melalak wlupon sore hmpir ilang..hahaha
syg ko<3
rindu steak kt ctu..kempunan aku nk mkn steak daging n ayam...xpela len kali jela kau mkn uh..lpas abes je melalak dlm kotak uh,kiteorg pon patah balik p PC FAIR..kali ni kiteorg btol2 n konpem 100% hangkut speaker n headphone uh..syg ko la zak sbb teman aku..best uh dating ngn zak smlm..

Friday, December 10, 2010

~~SERIBU KALI CINTA~~

Yeay..akhirnye aku jmpe gak lagu tema cerita ni..ala,drama seribu kali cinta slot akasia kt TV3 uh..setiap ptg pkol 6.30 dr isnin hingga kames..excited dpt jmpe lagu ni..hahah
spe yg mencari uh nk amek link ni..
~~YOUTUBE~~
~~4SHARED~~

Wednesday, December 8, 2010

so sad dis mownink..

pg2 aku dh xd mood..dgn tgn aku terseliuh nyer ngn result aku yg xbape nk gempak kan..aku dpt 2.71 jew..tp alhamdullilah xd kne repeat paper..yg tu pling aku takot sbnrnyer..cume aku sedeyh sbb aku xd dgr lg spe2 yg lg rndah dr aku..ok,kt korg jgn nk tnyer aku lg kt fb ke mne2 ke bpe aku dpt k..aku dh mention kt cni..korg tgk jela kt cni k..:(

~~rajin D ptg ARY~~

assalamualaikum sume!!
wah baek aku rini bg salam an..hahaha..arini aku xtau la asl aku rajin sgt kan..
tgh ari cam bese la aku msk utk lunch..tp yg pliknyer aku xtau la asl aku ajin sgt nk msk lauk baru..sllnyer aku msk ikot ape yg menu mak aku suh msk..aleh2 arini aku trigin lak nk msk ikot resepi dlm buku..(padahal slme ni xpna pon pgg buku resepi uh)
ape angau aku pon aku xtau..hahhaa..then,aku leh lak bsuh sume bju kotor yg ade dlm umah ni wlupon x d suh..smpi adek aku pon plik sbb bj die bru je bsuh smlm..hahahah

smpi la ke ptg aku wat keje..ble dh ptg,tgn aku ni ajin plak nk memasak lg.ape lg aku pon g la dapur tgk ape yg boleh d buat minum ptg...aku jmpe tepung gandum ngn sweet potato..ape lg aku grg la..aku ltak kejap je dh abes..bengang jap aku sbb aku dpt bpe iris je mkn..:(

then,smentara tgn yg msih ajin ni aku pon g la dapur nk kemas2..pastu aku tgk tepung td ade lbeyh lg n aku pon ape lg,g wat cucur ikan bilis..hahhaha..dh lme x wat cucur ni..(mklum la dok kt segamat uh nk msk kt mne pon kan) kali ni aku grg smpi abes lu bru aku bwk ke dpn..bleh thn lg aku nyer skill wat cucur ni...hahhahaa(pasan lbeyh)..
tp yg penting family aku kate sedap..hahhahah..


sll kiteorg mkn cucur ni cicah cili sos..
siap hias lg (daun sayur mne ntah aku pki petik jew)
aku xtau plak klu korg mkn cicah ape an..
ini lah hasilnyer..
ase2 lau korg tgk cmni korg ase sedap x??
mzti lah sedap,,tgk la spe yg wat kan2??
pasan lbey lak..

Tuesday, December 7, 2010

NUTING!!

aku tension sgt mlm ni!!npe sumeorg nk slhkan aku jew??ape yg aku dh wat!!
skit pon aku xd niat nk merosakkan or nk mnerokkan keadaan..cume ape yg aku wat dh jd len dr ape yg aku jgka!!tp npe sume nk marah aku??aku ni jahat kew??aku ni trok kew??
fine la!!nk mrh aku sgt kan!!mrh la..mmg aku ni tmpat mluahkan kemarahan ko kan???
xpela..selagi aku leh saba aku saba k..jgn smpi satu ari nty aku luahkan balik ape yg aku simpan n thn dkt ko..aku pon manusia gak..agk2 la babe!!

Monday, December 6, 2010

~~cume LUAHAN perasaan aku JEW~~~

ya allah aku mohon sempena thn baru ni ko berikan la aku kekuatan dan family ku jgak..sbnrnyer aku dh xtahan mghadapi kemelut ni lg..dr dlu smpi skunk npe problem aku ni xpna slesai..npe ssh sgt aku nk tgk family aku ni bahagia??stiap saat,setiap masa d je mslh..mne pergi family aku yg dlu??

camne aku nk bantu  family aku ni??dh merata aku cr keje tp satu pon xdpt..adek aku pon sme..ape keje lg aku nk wat nk tlg family aku ni??parents aku pon dh tua,mne la larat nk keje lme2 lg..cmne aku nk wt lg ni??pale aku dh buntu sgt3..aku xberdaya nk tlg family aku ni..bknnye aku xbrusaha..dh pnt dh aku cube tp xd pape hasil

TO KAWAN2 AKU,aku mintak maaf sgt2 lau korg ajak kua aku ssh nk kua..slh satu sbbnyer sbb aku xd wit nk kua ngn korg..lg satu xkan aku nk kua ske2 tp family aku duka2 kt umah kan??xdlah aku ni kejam sgt nk wt cmtu kt family aku..lau aku xd mslh,ari2 aku dh kua dh..korg igt aku xbusan ke dok umah??tp ape yg aku mmpu buat lg..cube korg bgtau aku ape aku nk wt lg??mmg sesetgh korg tgk aku ni sng kan??sumpah aku ni bknnye sesenang yg korg tgk..tu sume hnye la nseb jew dpt bnde2 cmtu..aku tau d org len yg lg ssh..aku sdr uh..aku cume sedeyh je npe jd cmni kt aku..

to sumone,i really sory psl sume yg terjadi k..i mmg xd niat pape..klu d ayat i yg u terase uh i minx maap..i pon manusia..kdg2 i bengang ngn ape yg u wat kt i..kite ni sme jew..nk buruk kan antara satu sme len n nk tutup kesalahan sndiri..i sedar i ni xlayak nk kwn ngn u..xpela lau u dh xnk kwn ngn i kan..i ni spe jela utk u..

lastly,ni utk arwah nenek yg aku syg sgt2...nek,npe dh lme sgt nenek xsinggah tgk kakak??kakak rndu sgt3 kt nenek..kakak tau nenek nmpk ape yg berlaku kt kiteorg tp nek jgn risau k..kakak akn cube sedaye upaye utk satu kan dorg blek..atok pon dh isau sgt2..lg satu,kakak minx maaf sgt2 sbb dh lme xmnziarah pusara nenek.insyaallah sblm kakak blek segamat nty kakak ziarah k..

aku tau korg akan pkir perlu ke aku tulis cmni kan??aku xkesah la ape korg nk ckp..aku cume nk luahkan prasaan aku jew..kt spe lg aku nk luahkan masalah aku ni..aku pon dok umah je kan..ni jela satu2 nyer tmpat utk aku tulis ape yg terpendam dlm ati aku ni...aku mohon satu je kt korg tlg la doakan aku dpt selesaikan sume kemelut ni k..

ya allah,aku mohon smoga ko dpt mmbantu aku dlm myatukan family yg aku syg ni..aku nk sumenyer kembali mcm dlu..aku rindukan family aku yg dlu..smuge ko dpt mmbantu kami kua dr kemelut ini..AMIN!!

Sunday, December 5, 2010

~~today was GREAt day~~

arini jew dh 4 kenduri kawen aku g..penat seyh aku drive arini..yg lg best aku dpt bwk kamera aku uh..pergh!!lps gian la..asyik bapak aku je yg pki kan,aku pon nk pki gak..but sori aku xdpt nk ltak pape pic sbb XLAWA kot..(malu la,korg igt xmalu kew)..
aku nk citer sbnrnyer,d insiden klakar berlaku td kt umah auntie aku..hahhaha..xsgka lak aku rmi boy2 kaki kamera d kt sne..ape lagi,dorg igt aku ni pro sgt la kan ttg kamera ni (pro la sgt,leh kire pki jari bpe kali je aku pgg kamera nikon uh)segan aku d buatnyer..ahhahah..aleh2,d la sorg boy ni (amer) die leh lak offer aku jd model utk photoshoot die 4 assgment..(korg caya ke lau mamat xknal offer cmtu)..nseb bek la die nk amek kt area ctu jew..(tringin gak nk ase jd model kan) nice pic la sume..btw,thx to dats boy koz jdkan aku model die..(aku igt aku xlayak nk jd model sbb tggi xckup la katakan)...

secondly,akhirnye aku dpt gak kawan ngn bdak ni..siusly niat aku bek jew..aku ikhlas nk kwn ngn die..n aku harap sgt2 die pon ikhlas trime aku sbg kwan die..syg ko la babe..luv u more...:)
thx bcoz accept me as ur fren...

Saturday, December 4, 2010

:(

sblm aku tutup mata,aku nk mintak maaf kt sume k..aku xtau la npe aku ase cmni..aku cume nk bahagia jew tp aku sll kne tipu..aku tau la aku kecik tp xyah la wt cmtu..hmmm..k la,,gudnyte... again im so sorry..

i'm so sorry

:)

dont be a woman thats needs a man
be a woman a man needs
:)

Friday, December 3, 2010

TeMaN ku D mLm WaK2...

aku ase bruntung sgt2 sbb Allah s.w.t mgurniakan aku kwn2 yg bek sumenyer..ble aku d problem or runsing2,d jew salah sorg dr mmbe aku akan tlg..thx sgt2 tau..x terbalas aku ase...aku xkesah la korg nk tlg aku ikhlas ke x,janji korg mmg wat aku epy ble aku tgh moody..
btw,aku nk ckp thx  kali ni kt mmbe2 laki akuh ni....
thx im :)
mcm2 nasehat yg bergune im bg..
sudi temankan kecik,lau x smpi pg la kecik nanes je.
thx qisti..u mmg kwn i la.
sudi layan i yg tgh plik2 je mlm td..hahaha

dr ATI yg KO sakiti..

tgh2 ari ni trase aku nk menulis plak...hmmm..sbnrnyer mlm td aku xleh nk tido..mcm2 bnde aku pkir..trok sgt ke aku ni??jahat sgt ke aku ni??xlayak ke aku kwn ngn ko??mcm2 soklan lg la yg d dlm pale otak aku ni..i know who i am..aku xsempurna!! ye!! aku sedar aku xlayak utk ko..aku xkesah cume jgn menyesal satu ari nty ape aku nk wt nty..JUST WAIT N SEE!!
lau aku xdapat ape yg aku nk org len pon xleh dapat!!
jgn igt semudah tu je aku nk bg kt ko..aku xnk tgn aku kosong jew..NO WAY!!its unfair ok!!hahahhhaha..bengang plak aku time cmni..(paham2 la korg npe aku emo cmni,xkan nk mention kt cni plak an)..
hahahhaahahaha...ok,aku xtau ape sbb aku glak..:)

i'm SO sorry

aku dh agk dh bnde ni pasti berlaku..aku tau mzti ade org yg bengang ngn ape yg aku tulis..
di cni secara terbuka aku nk minta maaf sgt3 kpd sespe yg kecik ati ngn ape yg aku tulis kt blog ni..aku xd niat nk wt spe2 bengang sbnrnyer..cume ini kan blog aku,korg kne la paham ni la satu2 nyer tmpat aku nk luahkan segalanya sbb inilah salah satu cre utk aku ilang tension...jadi mztilah aku akan tulis ape yg aku ase dlm ati aku kan??aku bengang ke,epi ke,benci kew,xske kew,..ITS MY BLOG!!ikut aku la nk tulis ape..pls faham k..lau korg xske its up to u..lau xske tlg jgn bce..dis is my place ok..
again,I'M SO SORRY....

Thursday, December 2, 2010

thx being my gud fwenz dear..

xsgka kan kate xnk cpl wt mse ni ttibe je dh cpl 1st december ritu..dh la xbgtau..diam2 jew..dr dulu lagi aku mmg xcaye lau laki ckp kt aku SEKADAR ADEK ANGKAT JEW sbb mmg xkan btol punyer la...adek agkt ape lau mesra semcm jer kan??hmmm...mmg korg akan pkir aku ni jeles..hahhahaha..actually aku bengang je ngan laki cmni sbb aku dh pna kne..aku kne time aku f3 dlu..dh la malas nk igt kesah lme lgpon bkn skali aku kne..dh byk kali gak..cume aku je blom wat cmtu lg kt abg agkt aku n aku mmg xsmpi ati nk wt cmtu..aku dh byk kali kne xkan la aku ni kejam sgt nk bg gurl len kne kot..

dun be noty2 k..


OPS,aku meluahkan pasaan lak..kan aku dh xkenang zaman dlu2 (mcm tua sgt je aku ni)..actually,aku just nk ucapkan CONGRETS to mmbe aku sorg ni..nme glamor die SHARK SEVEN..sbb die la aku tringat kisah silam aku uh..die cpl ngn 'adek agkt' die..ntah spe ntah aku xknal pon..i hope u bahagia lak ek..tp jgn la smpi lupekan i ni..lupekan mmbe plak..mmg nk kne la kan lau lupekan i (mara la)..aku ske sgt dgr peribahase ni ABES MADU SEPAH DI BUANG..:)

thx a lot..

ZAK~~THX SUDI AJAK AKU KUA..
aku ase aku dh okay skunk..pergh!!lega la jgak kan ape yg dh terjd ni,.skuang2 nyer xd la die ilang dr aku cmtu jew lg..aku dh xnk pape penjelasan dr die..kawan pon kawan la..aku xnk kehilangan die lg..seksa la ble die xd dlm idop..cam xd nyawa jd nyer..(melebih la peribahasa aku ni)hahahha
btw,thx n credit to all my fwenz yg tlg aku yg tgh kusut ni..
WAHIDA~~THX SUDI KOL AKU

KAK AINA~~SUDI KONGSI CITER,
JANE~~THX SGT3..SIAP KOL AKU LG..
PAAN~~THX KOZ WAT AKU CHILL
AKIM~~THX TO ALL UR SONG..:)


~~~my SISTA's n bro'S~~~

klu pde yg knal aku mmg la plik lau bce tjok atas ni sbb aku mne la d kakak n abg kan..(anak sulung la katakan)
nk d jd kan citer aku mule d abg (abg angkat la..) time aku f4 (ala..abg yg aku crite b4 ni lah)..
aku mule d kakak plak time aku msok UITM ni..xsgka lak aku leh dpt kakak n abg yg bek2 cm dorg ni..meh aku citer ttg dorg ni...


yg ni  aku dh citer an cmne aku knal die..(mls nk rewind blek sbnrnyer)
nme die ISMAEL,(nme glamor JOJO) n aku pggl die abg la kan..die tggl kt sabah..umo di skunk 19thn...(nk tau psl die yg len sila la refer post b4 ni ek)




ni abg aku no 2..nme die AHMAD FARID..nme glamor die PICO..


aku knal die time aku kt segamat la (tmpt aku blaja)..
lau korg nk tau mule aku nmpk die,sius aku ckp die ni poyo n control macho..
tp ble dh knal die sbnrnyer mmg dh natural muke die cmtu nk wt cmne kan..
(abg pon dh xtau nk wt cmne sbnrnyer..hiihihih)..
jgn mara abg..:-)

skunk aku nk citer psl SISTA's aku...
akk yg ranggi manggi ni nme die AAINAA ASYIKIN..(kak aina)
sbnrnyer die wingmate aku time sem 1..aku xtau la cne aku leh rapat ngn die berbanding roomate aku..
akk ni rock giler..sume bnde yg aku ajak or minx tlg mzti leh punyer..hihihi
lau cuti mzti kiteorg hang out sme2..leh katekan ari2 jgak aku akn g bilik die.


akk yg ayu ni nme die NURUL ASYIKIN(kak ckin)..
aku knl akk kt fb jew n gf abg PICO aku uh..die seorg yg baek ati n sll amek berat ttg aku..
wlupon blom jmpe lg sbb skunk ni die nga blaja kt oversea(d la tmptnyer).
die sll jgak tnyer khabar kt aku ..die seorg kakak yg lembut ati sgt3..




yg comey ni nme die FATIN HAZWANI(kak nini)..
aku knal kak nini pon melalui fb tp kak ckin yg knal kan..kak nini ni pon stdy sm tmpt ngn aku
punyer la dh lme kontek kt fb ,dh nk cuti sem bru jmpe die..
mmg klakar jgak la sbb stay satu tmpt tp xpna jmpe..kiteorg jmpe pon sbb abg PIco ajak mkn mlm time uh..
lau x smpi ble pon kiteorg xkan jmpe kot..hahhaha


lastly,yg sweet je ni nme die NURUL QISTINA SHAZANA(kak sha)...
akk ni aku knal kt fb jgak..hahahha..(maklum la idop di selubungi FB jew)
die n kak nini mrupakan adek kak ckin jgak..so,kak sha ni kak ckin yg knal kan jgak..
die stdy kak UITM melaka..kak sha pon aku blom pna jmpe lg..insyallah nty kiteorg akk berkumpul satu ari nty..





                            <3 aku sayang giler la kt korg ni<3
                                 muaaahhhhh:*